12/7/11

Είσαι μια κατσαρίδα.

 Τι κάνεις όταν βλέπεις μια κατσαρίδα ;

   α) Την κυνηγάς για να την πατήσεις

β) την πατάς/ την χτυπάς :
                                

                                


και τέλος άμα είναι πολλές τις ψεκάζεις :

                                

 






τις ψεκάζεις καλά για να σιγουρευτείς ότι δεν θα ξανάρθουν :

 "Και αν γίνουν επεισόδια με τίποτα κουκουλοφόρους, έ θα επέμβει η αστυνομία και θα μας σώσει." Απο τις 29/6 αυτή η φράση δεν ακούγεται ούτε για αστείο. Για όσους ήταν εκεί το νιώσαν στο πετσί τους, είδαν τι ρόλο παίζουν. Όσοι δεν ήμασταν το διαπιστώσαμε από τις εικόνες και τα βίντεο. Ακόμα και οι ειδήσεις ( ναι αυτοί οι ταλιμπαν της ενημέρωσης)  που πάντα προσπαθούν να κάνουν το μαύρο άσπρο και τούμπαλιν (όλοι έχουμε σιχτιρίσει τον Πρετεντέρη) δεν μπόρεσαν να διαστρεβλώσουν την δύναμη και την αλήθεια της εικόνας. Το κακό λοιπόν για μας είναι ότι οι αστυνομικές δυνάμεις (με άνωθεν εντολές) μας βλέπουν σαν κατσαρίδες,  μας σιχαίνονται. Α, υπάρχει 1 ακόμα που διαφωνεί ε;








Το παραπάνω βίντεο δείχνει την λύσσα και το μένος των ματατζήδων σε 1 μόνο διαδηλωτή. Όταν κάποιον τον συλλαμβάνεις,  τελείωσε η υπόθεση! Σύμφωνα με την αρχή με την οποία   "λειτουργείς" σκατόμπατσε, τον λόγο τον έχει η δικαιοσύνη που θεωρητικά υπερασπίζεσαι, χουλιγκάνε!

Και αν πεταχτεί κάποια τσουτσού και πεί : "Ναι αλλα και αυτό το βλαστάρι κάτι θα έκανε για να το βαράνε". Οκ, ναι ρε! Πέταγε πέτρες με αυτό το μεγάλο χουλιγκάνι και φωνάζανε μαζί Μπάτσοι Γουρούνια Δολοφόνοι :

 Όπως είπα το κακό για μας είναι ότι οι μπάτσοι μας βλέπουν σαν κατσαρίδες. Το κακό γι αυτούς όμως, είναι ότι όσο και αν μας σιχαίνονται και μας ψεκάζουν,  κατσαρίδες δεν είμαστε. Πλεον είναι αυτονόητο μέσο προστασίας η μάσκα με φίλτρο και επίσης η καταστολή της Τετάρτης δεν αποθάρρυνε τον κόσμο αλλά τον ξαναγύρισε μαζικά στις πλατείες μόλις μια μέρα μετά την δολοφονική επίθεση. Και αυτό είναι σημάδι ότι δεν μασάει ο κόσμος και η προσπάθεια τρομοκράτησης απέτυχε παταγωδώς στον βασικό του σκοπό.

Υ.Γ. Το "αυτά δεν γίνονται ούτε στην Uganda" αποκτά κυριολεκτικότατο νόημα. Ο ερυθρός σταυρός ούγκανοι ματατζήδες είναι διεθνές σήμα εκεχειρίας  ακόμα και σε εμπόλεμη (καλή ώρα όπως του Συντάγματος) ζώνη. 


Υ.Γ 2 : Δεν πα να μας χτυπούν 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου